Buy Online Anaboličnih Steroidov V Ljubno Slovenija


Steroidov v Ljubno Slovenija pregled

Buy Online Anaboličnih Steroidov V Ljubno SlovenijaUporaba steroidov v Ljubno Slovenija še naprej novice in športni naslove kot športnikov in bodybuilders z njimi nezakonito pridobili prednost v igralnem polju. Anaboličnih steroidov, ki se nanašajo na hormone, ki so sprejeli bodisi peroralno ali z injekcijo, ki vplivajo na hormonski sistem telesa za proizvodnjo ekstra testosterona.

Je cilj ob anaboličnih steroidov za povečanje mišične mase. Anabolični se nanaša na to sposobnost mišice stavbe. Anabolični steroidi ne smemo zamenjevati s kortikosteroidi, ki redno uporabljajo kot protivnetna zdravila za pomoč pri zdravljenju bolezni, v katerem vnetje je del procesa bolezni.

V današnji družbi v Ljubno Slovenija, anabolični steroid uporabo postala skupna za bogatenje športne zmogljivosti, in zloraba teh zdravil se začne že v srednji šoli. Študije srednjih šol kažejo, da do 4 % moških, 12.-grade in 1,2 % samic so uporabljene anaboličnih steroidov. Vendar 2,5 % od osmega grederji tudi priznati, da poskuša anaboličnih steroidov.

Kliknite tukaj za nakup anaboličnih steroidov v Ljubno Slovenija

Različnih vrst steroidov

Obstajata dve vrsti steroidov v telesu prisotna. Kortikosteroidi so proizvedeni v nadledvične žleze, ki se nahaja nad ledvic. Ti hormoni so aldosterona, ki pomaga uravnavati koncentracijo natrija v telesu, in kortizola, ki igra veliko vlog v telesu, vključno z, ki služijo kot del telesnega stres odziv sistema za zmanjšanje vnetja.

Pogosto predpisano kortikosteroidi zdravil, kot je prednizon, prednizolon, deksametazon so na voljo, da se jemlje skozi usta, intravenozno ali intramuskularno injekcijo in se lahko uporabijo za zdravljenje bolezni, kot so astma, revmatoidni artritis, kronično vnetno črevesno boleznijo in sistemski eritematozni lupus, ki vnetje je del procesa bolezni. Uporaba steroidov mazila in kreme na koži, kot triamcinolon in betametazon, je pogosta pri zdravljenju dermatitis.

Druga skupina steroidi, androgenim/Anabolični steroidi so hormoni v telesu na urejajo proizvodnjo testosterona v modih in jajčnikih. Androgeni del testosterona je vključen v razvoj značilnosti moškega spola, medtem ko anabolični del sodeluje pri povečuje količina tkiva s povečanjem proizvodnjo beljakovin.

Hipofize, ki se nahaja na dnu možganov, pomaga uravnavati proizvodnjo testosterona in hormonsko izločanje. GROWTH hormone in folikle stimulirajočega hormona (FSH), so med hormonov, ki spodbujajo testis in jajčnikov funkcijo in sta dva od številnih hormonov, izloča ga hipofiza.

Anabolične in androgene steroidi so na voljo v Ljubno Slovenija kot zdravil na recept uporablja v primerih, v katerih telo ne bi dovolj hormona in dopolnitev se lahko zahteva. Nekaterih hormonov dopolnila v ta pot vključuje rastnega hormona in testosterona sama.

Kliknite tukaj za nakup anaboličnih steroidov v Ljubno Slovenija
Buy Online Anaboličnih Steroidov V Ljubno Slovenija

Teh zdravil so zakonsko predpisano ponudnikov zdravstvenega varstva, vendar v Ljubno Slovenija te skupine zdravil pogosto uporabljajo nezakonito in zlorabila za povečanje atletske uspešnosti in izboljšati videz telesa. Pri uporabi v dobro nahranjena telesa, bo anabolni steroidi povzročajo pridobivanje telesne teže, predvsem zaradi povečanja mišične mase.

Medtem ko anaboličnih steroidov ima pozitivne učinke, če pod zdravniškim nadzorom, imajo mnogi resne in včasih nepopravljive neželeni učinki. Ti neželeni učinki so posledica neobičajno visoke ravni testosterona v telesu in lahko vključujejo visok krvni tlak, povišane vrednosti holesterola, poškodbe jeter, srčno popuščanje, akne, plešavost, agresivno in nasilno vedenje.

Obstajajo različne skupne anaboličnih steroidov. Nekateri posnemajo dejanja testosterona neposredno, medtem ko drugi vzrok telo proizvaja presežek testosterona posega uredbe sistem normalno hormona v telesu. Končni rezultat je enak. Presežek testosterona je na voljo vpliva na delovanje celic in organov v telesu.

Poleg kemijsko ime, ti steroidi imajo lahko tudi trgovsko ime in ime ulice. Primer kemijske stanozol izdeluje pod imenom Winstrol pa je znan tudi na ulici kot "Winny." Genotropin je ime proizvajalca za človeški rastni hormon (HGH).

Obstajajo številne imena za steroide, in vsaki državi imajo lahko svoje spremembe teh imen. Steroidi lahko kemično podoben testosterona, kot testosterona metil ali oxymetholone. So lahko tudi tako imenovani "oblikovalec" steroidov, ki so izdelani, da prenese drog testov, kot so norbolethone in desoxymethyltestosterone.

Nekaj skupnih anaboličnih steroidov primeri

 • Dianabol,
 • Anavar,
 • Androstenedione,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Odvisno od tipa, Anabolični steroidi lahko vbrizga v telo, ali sprejme tabletke v Ljubno Slovenija. Zaradi načina ta zdravila se presnavlja, je treba imeti čas okrevanja in da se prepreči odkrivanje, steroidi so pogosto sprejeti v ciklih, ki so za nekaj dni v času, nato ustavil in cikel ponovi dni ali tednov pozneje.

Kliknite tukaj za nakup anaboličnih steroidov v Ljubno Slovenija
Buy Online Anaboličnih Steroidov V Ljubno Slovenija

Neželeni učinki steroidov

Začetni znaki, da so anabolne steroide zlorabljajo lahko vključujejo hitro telesne mase in nenavadne mena. Čustva lahko vključujejo povečane agresivnosti. Akne skoraj vedno videl.

Neželeni učinki steroidov je mogoče pojasniti z odvečno androgen in ravni anaboličnim drog, ki so prisotne v telesu.

Uporaba steroidov zavira naravno testosterona v telesu in pri moških, lahko povzroči zmanjšanje modo velikosti (atrofija), zmanjšala sperme proizvodnje, neplodnost in plešavost.

Kot tudi presežek steroid lahko pretvori v estrogen pri moških in lahko povzroči razširjene prsi (znan kot ginekomastija). Pri ženskah, proizvodnjo presežne testosterona lahko privede do globlje glas, spremembe v menstruacijskem ciklusu, in povečane proizvodnje lase. Plešavost je mogoče videti tudi v ženske.

Ti steroidi imajo tudi neposreden učinek na številne organe:

 • Povečano število lojnice v koži redno vodi k aknam.
 • Pogosto lahko pride do poškodbe jeter in rak jeter je tveganje.
 • Srce je v nevarnosti za poškodbe na različne načine. V odgovor na presežek steroid v telesu, srčne mišice lahko povečavo, tako kot vse druge mišice v telesu. Ta širitev ali hipertrofijo, lahko privede do zmanjšala sposobnost (kardiomiopatija) črpanje in sprememb v električne prevodnosti sistema, v srcu, povzroča spremembe ritma (aritmije), palpitacije, in potencialno nenadna srčna smrt. Kot tudi steroidi lahko povzroči visok krvni tlak, povečano holesterola v krvi in zvišan krvni sladkor, vse to pa so dejavniki tveganja za srčni napad in možgansko kap.
 • Psihiatrični učinki steroidov so vzbujanja in depresija. Agresija je. Manične epizode agresivnega vedenja so znani kot "roid bes" in nasilja je bila rešena. Depresija in samomor se lahko pojavi tudi.

Pri mladostnikih, ki so še za dokončanje raste, uporaba steroidov lahko stunt rasti in ustaviti kosti, sklepe in mišice doseže polno zrelost. Pa tudi pride, prezgodnji spolni razvoj.

Kliknite tukaj za nakup anaboličnih steroidov v Ljubno Slovenija
Buy Online Anaboličnih Steroidov V Ljubno Slovenija


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post