Købe Online Anabolske Steroider


Steroider oversigt

Købe Online Anabolske SteroiderBrug af steroider fortsat gør nyheder og sport overskrifter som atleter og bodybuildere bruger dem ulovligt for at få en fordel på spillebanen. Anabolske steroider henvise til hormoner, der er enten indtages oralt eller ved injektion, der påvirker kroppens hormonelle system til at producere ekstra testosteron.

Målet med at tage anabolske steroider er at øge muskel masse. Anabolske refererer til denne muskel-bygning kapacitet. Anabolske steroider bør ikke forveksles med kortikosteroider, der anvendes rutinemæssigt som anti-inflammatoriske medicin til behandling af sygdomme som betændelse er en del af sygdomsprocessen.

I dagens samfund, anabolske steroid brug er blevet almindeligt at forøge sportspræstationer og misbrug af disse lægemidler begynder så tidligt som i midten skole. Undersøgelser af gymnasieelever viser, at op til 4% af 1100-grade mænd og 1,2% af kvinder har brugt anabole steroider. Dog indrømme 2,5% af ottende gradere også at forsøger anabolske steroider.

Klik her for at købe anabolske steroider fra officielle hjemmeside

Forskellige typer af steroider

Der er to typer af steroider stede i kroppen. Kortikosteroider er produceret i binyrerne ligger over nyrerne. Disse hormoner omfatter aldosteron, som hjælper med at regulere Natriumkoncentrationen i kroppen, og cortisol, der spiller mange roller i kroppen, blandt andet som en del af kroppens stress response system til at reducere inflammation.

Almindeligt ordineret kortikosteroid medicin, ligesom prednison, Prednisolon og dexamethason kan tages gennem munden, intravenøst eller ved intramuskulær injektion og kan bruges til at behandle sygdomme som astma, reumatoid arthritis, inflammatorisk tarmsygdom, og systemisk lupus erythematosus, hvor betændelse er en del af sygdomsprocessen. Brug af steroid salver og cremer på huden, som triamcinolon og betamethason, er fælles i behandling af dermatitis.

Den anden gruppe af steroider, de androgen/anabolske steroider, er hormoner fremstillet i kroppen til at regulere fremstillingen af testosteron i testiklerne og æggestokke. Den androgene del af testosteron er involveret i udvikling af mandlige kønskarakteristika, mens den anabole del er involveret i at øge mængden af kroppens væv ved at øge protein produktion.

Hypofysen, placeret i bunden af hjernen, hjælper med at regulere produktionen af testosteron og hormon sekretion. Growth hormone og follikelstimulerende hormon (FSH) er blandt de hormoner, der stimulerer testiklerne og æggestok funktion og er to af de mange hormoner, der udskilles af hypofysen.

Anabolske og androgene steroider er til rådighed som receptpligtig medicin skal anvendes i tilfælde, hvor kroppen ikke gør nok hormon og tilskud kan være påkrævet. Nogle hormon kosttilskud i denne sti omfatter væksthormon og testosteron selv.

Klik her for at købe anabolske steroider fra officielle hjemmeside
Købe Online Anabolske Steroider

Disse medikamenter er lovligt ordineret af sundhedspleje udbydere, men denne gruppe af lægemidler er ofte brugt ulovligt og misbrugt for at øge atletisk ydeevne og forbedre kroppens udseende. Når det bruges i en godt plejet krop, anabolske steroider forårsage vægtstigning primært skyldes en stigning i muskel masse.

Mens anabolske steroider kan have gavnlige virkninger når taget under lægeligt tilsyn, har de mange alvorlige og undertiden uoprettelige bivirkninger. Disse bivirkninger på grund af unormalt høje niveauer af testosteron i kroppen og kan omfatte forhøjet blodtryk, forhøjet kolesteroltal, leverskader, hjertesvigt, acne, skaldethed, samt aggressiv og voldelig adfærd.

Der er en bred vifte af fælles anabolske steroider. Nogle efterligne handlinger af testosteron direkte, mens andre forårsage kroppen til at producere overskydende testosteron ved at forstyrre normale hormon forordning system i kroppen. Slutresultatet er den samme. Overskydende testosteron er tilgængelig til at påvirke celle og orglet funktion i kroppen.

Bortset fra den kemiske betegnelse, kan disse steroider også have et firmanavn og gadenavn. For eksempel, den kemiske stanozol er fremstillet under navnet Winstrol men er også kendt på gaden som “ Winny. ” Genotropin er producentens navn for humant væksthormon (HGH).

Der er mange navne for steroider, og hvert land kan have sine egne variationer på disse navne. Steroider kan være kemisk minder om testosteron, som methyl testosteron og oxymetholone. De kan også være såkaldte “ designer ” steroider, der er fremstillet til at bestå dopingtest, som norbolethone og desoxymethyltestosterone.

Et par almindelige eksempler af anabolske steroider omfatter

 • Dianabol,
 • Anavar,
 • Androstenedion,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Afhængigt af typen, kan anabolske steroider enten sprøjtes ind i kroppen eller taget af p-piller. På grund af den måde, disse medikamenter er metaboliseres, nødvendigheden af at have restitutionstid, og at undgå detektion, taget steroider ofte i cyklusser, hvor de anvendes for et par dage ad gangen, så stoppede og cyklussen gentages igen dage eller uger senere.

Klik her for at købe anabolske steroider fra officielle hjemmeside
Købe Online Anabolske Steroider

Bivirkninger af Steroid

Første tegn at anabolske steroider misbruges kan omfatte hurtig vægtøgning og usædvanlige humørsvingninger. Følelser kan omfatte øget aggressivitet. Acne ses næsten altid.

Bivirkninger af steroider kan forklares ved den overskydende androgen og anabolsk stof niveauer til stede i kroppen.

Brug af steroider undertrykker den naturligt forekommende testosteron i kroppen, og hos mænd, kan føre til et fald i testikel størrelse (atrofi), faldt sædproduktionen, infertilitet og skaldethed. Samt, den overskydende steroid kan omdannes til østrogen i hanner og kan føre til udvidede bryster (kendt som gynækomasti). Hos kvinder, overskydende testosteronproduktion kan føre til en dybere stemme, ændringer i menstruationscyklus, og øget hår produktion. Skaldethed kan også ses hos kvinder.

Disse steroider har også direkte indvirkning på mange organer:

 • Et øget antal talgkirtler i huden fører rutinemæssigt til acne.
 • Leverskader kan ofte forekomme, og leverkræft er en risiko.
 • Hjertet er i fare for skader på forskellige måder. Svar på overskydende steroid i kroppen, kan hjertemusklen forstørre ligesom enhver anden muskel i kroppen. Denne udvidelse eller hypertrofi, kan føre til nedsat pumpning evne (kardiomyopati) samt ændringer i den elektriske ledningssystem i hjertet forårsager rytme ændringer (arytmier), hjertebanken og potentielt pludselig hjertedød. Samt, kan steroider forårsage forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterolniveauer og forhøjede blodsukker, som alle er risikofaktorerne for hjerteanfald og slagtilfælde.
 • Psykiske virkninger af steroider inkludere excitation og depression. Aggression er fælles. Maniske episoder af aggressiv adfærd er kendt som "roid rage", og vold kan være resultatet. Depression og selvmord kan også forekomme.

Hos unge, der endnu mangler at fuldføre vokser, kan brug af steroider stunt vækst og stoppe knogler, led og muskler fra at nå fuld modenhed. Samt, kan for tidlig seksuel udvikling forekomme.

Klik her for at købe anabolske steroider fra officielle hjemmeside
Købe Online Anabolske Steroider


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post