Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan Sverige


Fentermin är ett stimulerande som liknar en amfetamin. Det är en aptit suppressant som påverkar det centrala nervsystemet.

Fentermin är används togther med kost, motion och beteendemodifikation att behandla fetma (överdrivet överviktiga) i människor i Jamtlands Lan Sverige med riskfaktorer som högt blodtryck, högt kolesterol och diabetes.

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Viktig information om fentermin

Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan SverigeAtt fentermin tillsammans med andra kost mediciner som fenfluramin (Phen-Fen) eller dexfenfluramin (Redux) kan orsaka en sällsynt dödlig lungsjukdom som kallas pulmonell hypertension. Ta inte fentermin med andra kost mediciner utan din läkares råd.

Fentermin kan orsaka biverkningar som kan försämra ditt tänkande eller reaktioner. Var försiktig om du kör eller göra något som kräver att du vara vaken och alert. Undvik att dricka alkohol. Det kan öka några av biverkningarna av fentermin.

Fentermin kan vara vanebildande och bör endast användas av den person som det var föreskrivet för. Håll koll på hur många piller har använts från varje ny flaska av denna medicin. Fentermin är ett läkemedel för missbruk och du bör vara medveten om varje person i hushållet använder detta läkemedel felaktigt eller utan recept.

Du kanske har abstinenssymtom, som depression och extrem trötthet, när du slutar använda fentermin efter en lång period av användning. Sluta inte använda fentermin plötsligt utan första tala med din läkare. Du kan behöva använda mindre innan du stoppar medicineringen helt.

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Innan du tar fentermin

Ta inte fentermin om du har använt en MAO-hämmare som isocarboxazid (Marplan), fenelzin (Nardil), Rasagilin (Azilect), selegilin (Eldepryl, Emsam) eller Tranylcypromin (Parnate) inom de senaste 14 dagarna. Allvarliga, livshotande biverkningar kan uppstå om du tar fentermin innan MAO-hämmare har rensat från kroppen.

Att fentermin tillsammans med andra kost mediciner som fenfluramin (Phen-Fen) eller dexfenfluramin (Redux) kan orsaka en sällsynt dödlig lungsjukdom som kallas pulmonell hypertension. Ta inte fentermin med andra kost mediciner utan din läkares råd.

Ta inte fentermin om du är allergisk mot fentermin eller andra stimulantia, eller om du har:

 • hjärtsjukdom eller högt blodtryck;
 • åderförkalkning (åderförkalkning);
 • en överaktiv sköldkörtel;
 • glaukom;
 • Om du är i ett agiterat tillstånd; eller
 • Om du har en historia av drog-eller alkoholmissbruk.
Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Innan du tar fentermin, berätta för din läkare om du är allergisk mot något läkemedel, eller om du har:

 • en sköldkörtel sjukdom;
 • ångest;
 • diabetes; eller
 • epilepsi eller en annan beslag sjukdom.

Om du har något av dessa villkor, kan du behöva en dosjustering eller speciella tester under behandlingen.

Det är inte känt om fentermin kommer att skada fostret. Ta inte fentermin utan att berätta för din läkare om du är gravid. Det är också okänt om fentermin passerar över i bröstmjölk eller om det skulle kunna skada ett ammande barn.

Ta inte fentermin utan att berätta för din läkare om du ammar ett barn. Ge inte fentermin för någon yngre än 16 år utan råd av en läkare.

Fentermin kan vara vanebildande och bör endast användas av den person som det var föreskrivet för. Fentermin bör aldrig delas med en annan person, speciellt någon som har en historia av missbruk eller missbruk. Hålla medicineringen på ett säkert ställe där andra inte kan få till den.

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan Sverige

Hur ska jag ta fentermin?

Ta detta läkemedel exakt som det var föreskrivet för dig. Inte ta medicinen i större mängder, eller ta det längre än rekommenderas av din läkare. Följ anvisningarna på din recept etikett.

Det är bäst att ta fentermin på fastande mage före frukost, eller minst 10 till 14 timmar före sänggående. Ta inte mer fentermin för ökad effekt.

Tar för mycket av detta läkemedel kan orsaka allvarliga, livshotande biverkningar. Inte krossa, tugga, bryta eller öppna en extended-release kapsel. Svälja hela p-piller. Det är speciellt framtagen att släppa medicin långsamt i kroppen. Bryta eller öppna p-piller skulle orsaka alltför mycket av drogen att släppas på en gång.

Fentermin bör vidtas endast för en kort tid, som några veckor.

Ta höga doser av fentermin under lång tid kan orsaka allvarliga hudproblem, sömnproblem (insomnia), personlighetsförändringar, och känsla hyperaktiv eller irriterad.

Sluta ta fentermin om du har ökat hunger eller om du annars att medicineringen inte fungerar korrekt.

Du kanske har utsättningssymtom när du slutar använda fentermin efter en lång period av användning. Sluta inte använda medicinen plötsligt utan första tala med din läkare. Du kan behöva använda mindre innan du stoppar medicineringen helt.

Ta inte fentermin på kvällen eftersom det kan orsaka sömnproblem (insomnia).

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan Sverige

Lagringsföreskrifter för fentermin

Lagra fentermin i rumstemperatur borta från fukt och värme. Håll koll på hur många piller har använts från varje ny flaska av denna medicin. Fentermin är ett läkemedel för missbruk och du bör vara medveten om varje person i hushållet använder detta läkemedel felaktigt eller utan recept.

Vad händer om jag missar en dos av fentermin?

Ta den missa dosen så snart du kommer ihåg. Om det är nästan dags för din nästa dos, hoppa över den missa dosen och ta medicin på din nästa schemalagda tid. Inte tar extra medicin att ta igen den missa dosen.

Vad händer om jag överdosera fentermin?

Söka akut läkarhjälp om du tror att du har använt för mycket av detta läkemedel. En överdos av fentermin kan vara dödlig.

Överdosering symtom kan vara förvirring, hallucinationer, känsla rastlös eller aggressiv, illamående, kräkningar, diarré, magont, hjärtklappning, darrningar, snabb andning, förvirring, hallucinationer, känna sig yr, svimning, eller beslag (kramper).

Vad bör jag undvika när du tar fentermin?

Undvik att dricka alkohol. Det kan öka några av biverkningarna av fentermin. Fentermin kan orsaka biverkningar som kan försämra ditt tänkande eller reaktioner. Var försiktig om du kör eller göra något som kräver att du vara vaken och alert.

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan Sverige

Fentermin biverkningar

Få akut medicinsk hjälp om du har något av dessa tecken på en allergisk reaktion: hives; andningssvårigheter; svullnad av ditt ansikte, läppar, tunga eller svalg.

Sluta använda fentermin och Ring din läkare omedelbart om du har någon av dessa allvarliga biverkningar:

 • känsla andfådd, även med mild ansträngning;
 • svullnad, snabb viktökning;
 • bröstsmärtor, snabb eller ojämn hjärtslag, känsla som du kanske svimmar;
 • ovanliga tankar eller beteende, känner sig rastlös eller förvirrad; eller
 • farligt högt blodtryck (svår huvudvärk, dimsyn, surrande i dina öron, ångest, förvirring, bröstsmärtor, andnöd, ojämn hjärtrytm, beslag).

Mindre allvarliga biverkningar av fentermin kan inkludera:

 • känner sig nervös eller orolig;
 • huvudvärk, yrsel, darrningar;
 • problem med att sova (insomnia);
 • Muntorrhet eller en obehaglig smak i munnen;
 • diarré eller förstoppning; eller
 • klåda.

Detta är inte en fullständig lista över biverkningar och andra kan förekomma. Berätta för din läkare om några ovanliga eller besvärande biverkningar.

Inte köpa fentermin från en webbplats som hävdar att sälja en billigare form av fentermin-du kan allvarligt skada din hälsa genom att köpa icke oss, kanadensiska eller europeisk standard fentermin viktminskning piller

Köpa fentermin online från en certifierad och etablerade online apotek där du vet att du kommer att få äkta fentermin vikt förlust piller

Du vill inte ge dig själv allvarliga hälsoproblem, svälja okänd och potentiellt skadliga ämnen i falska fentermin.

Klicka här för att köpa Phen375 i Jamtlands Lan Sverige

Köpa Fentermin Piller Receptfritt I Jamtlands Lan Sverige


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post