Online Anabole Steroïden Kopen


Steroïden overzicht

Online Anabole Steroïden KopenHet gebruik van steroïden blijft om nieuws en sport koppen als atleten en bodybuilders gebruiken hen illegaal naar een voordeel op het speelveld op. Anabole steroïden verwijzen naar hormonen die ofwel worden genomen mondeling of door injectie die invloed hebben op de hormonale systeem van het lichaam te produceren van extra testosteron.

Het doel van het nemen van anabole steroïden is te verhogen spier massa. Anabole verwijst naar deze mogelijkheid spier-gebouw. Anabole steroïden moet niet worden verward met corticosteroïden, die routinematig als anti-inflammatoire geneesmiddelen worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van ziekten in die ontsteking deel uit van het ziekteproces maakt.

In de huidige maatschappij, anabole steroïde gebruik gemeenschappelijk te verhogen sportprestaties is geworden, en misbruik van deze drugs begint zo vroeg als middelbare school. Studies van middelbare scholieren onthullen dat tot 4% van de 12e-grade mannen en 1,2% van de vrouwen hebben gebruikt anabole steroïden. Echter, 2,5% van de achtste klassers ook toegeven om te proberen anabole steroïden.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden van officiële website

Verschillende Types van steroïden

Er zijn twee soorten steroïden aanwezig binnen het lichaam. Corticosteroïden zijn geproduceerd in de bijnier gelegen boven de nier. Deze hormonen omvatten aldosteron, die helpt reguleren natrium concentratie in het lichaam, en cortisol, die vele rollen speelt in het lichaam, met inbegrip van deel van het lichaam van de stress responssysteem verminderen ontsteking bijeenkomen.

Algemeen voorgeschreven corticosteroïd medicatie, zoals prednison, Prednisolon en dexamethason zijn beschikbaar om te worden genomen door de mond, intraveneus, of door intramusculaire injectie en kan worden gebruikt voor de behandeling van ziekten zoals astma, reumatoïde artritis, inflammatoire darmziekte en systemische lupus erythematosus waarin ontsteking deel uit van het ziekteproces maakt. Het gebruik van steroïde zalven en crèmes op de huid, zoals Triamcinolon en betamethasone, is gebruikelijk in de behandeling van dermatitis.

De tweede groep van steroïden, de androgene/anabole steroïden, zijn gemaakt in het lichaam te regelen van de vervaardiging van testosteron in de testikels en de eierstokken hormonen. De androgene deel van testosteron is betrokken bij de ontwikkeling van de kenmerken van het mannelijk geslacht, terwijl de anabole deel is betrokken bij het verhogen van de hoeveelheid lichaamsweefsel door het verhogen van de productie van eiwitten.

De slijmachtige klier, gelegen aan de voet van de hersenen, helpt reguleren testosteron productie en hormonale secretie. Groeihormoon en follikelstimulerend hormoon (FSH) behoren tot de hormonen die stimuleren testis en eierstok functie en zijn twee van de vele hormonen afgescheiden door de hypofyse.

Anabole en de androgene steroïden zijn beschikbaar als voorschriftmedicijnen moet worden gebruikt in gevallen waarin het lichaam maakt niet genoeg hormoon en suppletie kan worden geëist. Sommige supplementen hormoon in dit traject omvatten groeihormoon en testosteron zelf.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden van officiële website
Online Anabole Steroïden Kopen

Deze medicijnen zijn wettelijk voorgeschreven door aanbieders van gezondheidszorg, maar deze groep van drugs is vaak illegaal gebruikt en misbruikt om te helpen verhogen van atletische prestaties en lichaam uiterlijk te verbeteren. Wanneer gebruikt in een goed gevoed lichaam, anabole steroïden zal veroorzaken van gewichtstoename voornamelijk te wijten aan een toename in spiermassa massa.

Terwijl anabole steroïden gunstige effecten hebben kan wanneer genomen onder medisch toezicht, hebben zij vele ernstige en soms onomkeerbare bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn als gevolg van abnormaal hoge niveaus van testosteron in het lichaam en kan omvatten hoge bloeddruk, verhoogde cholesterolniveaus, leverschade, hartfalen, acne, kaalheid, evenals agressief en gewelddadig gedrag.

Er zijn een verscheidenheid van gemeenschappelijke anabole steroïden. Sommige nabootsen de acties van testosteron rechtstreeks, terwijl anderen het lichaam te teveel testosteron produceren door te interfereren met de normale hormoon verordening systeem in het lichaam veroorzaken. Het eindresultaat is hetzelfde. Overtollige testosteron is beschikbaar voor cel en orgel functioneren in het lichaam aantasten.

Afgezien van de chemische naam hebben deze steroïden kunnen ook een handelsnaam en de straatnaam in te voeren. Bijvoorbeeld, de chemische stanozol is vervaardigd onder de naam Winstrol, maar is ook bekend op de straat als “ Winny. ” Genotropin is de naam van de fabrikant voor menselijke groeihormoon (HGH).

Er zijn tal van namen voor steroïden, en elk land kan zijn eigen varianten beschikbaar op deze namen. Steroïden kunnen chemisch vergelijkbaar testosteron, zoals methyl testosteron of oxymetholone zijn. Ook kunnen zij zogenaamde “ ontwerper ” steroïden die worden vervaardigd om te maskeren van de drug, zoals norbolethone en desoxymethyltestosterone.

Een paar gemeenschappelijke voorbeelden van anabole steroïden zijn

 • Dianabol,
 • Oxandrolon,
 • Androstenedione,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Afhankelijk van het type, kan anabole steroïden worden geïnjecteerd in het lichaam of door pil genomen. Vanwege de manier waarop die deze medicijnen worden gemetaboliseerd, de noodzaak om hersteltijd te hebben, en om te voorkomen dat detectie, worden steroïden vaak in cycli waarin ze worden gebruikt voor een paar dagen op een tijd, dan gestopt en de cyclus opnieuw dagen of weken later herhaald genomen.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden van officiële website
Online Anabole Steroïden Kopen

Bijwerkingen van steroïde

Eerste tekenen dat anabole steroïden zijn misbruikt kunnen bevatten snelle gewichtstoename en ongebruikelijke stemmingswisselingen. Emoties bevatten verhoogde agressiviteit. Acne wordt bijna altijd gezien.

De bijwerkingen van steroïden kan worden verklaard door de overtollige androgeen en anabole drug niveaus in het lichaam.

Het gebruik van steroïden onderdrukt de natuurlijke testosteron in het lichaam en, bij mannen, kan leiden tot een afname van de zaadbal grootte (atrofie), daalde de productie van de zaadcellen, onvruchtbaarheid en kaalheid. Ook, de overtollige steroïde kan worden geconverteerd naar oestrogeen in mannetjes en kan leiden tot uitgebreide borsten (bekend als gynaecomastie). Bij vrouwtjes, de overtollige testosteron productie kan leiden tot een diepere stem, veranderingen in de menstruele cyclus, en verhoogde haar productie. Kaalheid kan ook in vrouwen worden gezien.

Deze steroïden hebben ook directe gevolgen voor talrijke organen:

 • Een toenemend aantal sebaceous klieren in de huid leidt routinematig tot acne.
 • Leverschade vaak kan optreden, en lever kanker is een risico.
 • Het hart is in gevaar voor schade in een verschillende manieren. In reactie op overtollige steroïde in het lichaam, kan de hartspier vergroten net als elke andere spier in het lichaam. Deze uitbreiding, of hypertrofie, kan leiden tot verminderd vermogen (cardiomyopathie) en wijzigingen in het systeem van de elektrische geleiding in het ritme-veranderingen (aritmieën), hartkloppingen, en potentieel plotselinge cardiale dood veroorzaakt hart pompen. Eveneens, kunnen steroïden veroorzaken hoge bloeddruk, verhoogde cholesterolniveaus en verhoogde bloedsuikerspiegel, die allemaal risicofactoren voor hartaanval en beroerte zijn.
 • Psychiatrische effecten van steroïden omvatten excitatie en depressie. Agressie is gemeenschappelijk. Manic episoden van agressief gedrag staan bekend als "roid rage", en geweld kan het resultaat zijn. Depressie en zelfmoord kunnen zich ook voordoen.

Bij adolescenten die nog moeten voltooien groeit, kan het gebruik van steroïden stunt groei en stoppen botten, gewrichten en spieren van het bereiken van volledige volwassenheid. Eveneens, kan voortijdige seksuele ontwikkeling optreden.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden van officiële website
Online Anabole Steroïden Kopen


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post