Podkupiti Zelena Kavni Ekstrakt V Postojna Slovenija Najcenejši Ceni


Podkupiti Zelena Kavni Ekstrakt V Postojna Slovenija Najcenejši CeniSem videl na ducate najboljši hujšanja dopolnila pridejo in gredo v Postojna Slovenija, vključno z bitter orange, krom pikolinat, CLA, hoodia, yerba mate, malina ketoni in zdaj zeleno kavno Zrno ekstrakt.

Vsak je bil touted kot lahkoten način, da shed funtov, bodisi povečanje presnova, mobilizacijo telesne maščobe, ali zatiranje apetit. Ampak kot zdravstvenega delavca, je moje delo biti skeptičen in postavljati težka vprašanja, kot so ali je res delo, kjer je dokaz, in, predvsem, ali je varno?

Morda ste opazili zeleno kavo ekstrakt pri Starbucksu, ki se promovirajo kot naravne energije vir s ne okus kave. To je bil tudi pokaže nedavno na dr Oz Show. Na njegov program doc pokazala rezultate svoje preiskave, ki sodelujejo zaposlovanje 100 žensk, ki so prejeli bodisi placebo ali 400 mg zelenih kavnih zrn dopolniti.

Dame so naročili, naj ne spreminjati, njihove prehrane, in po dveh tednih, tisti, ki je izstrelil ekstrakta zelenih kavnih zrn izgubil v povprečju dve funtov, v primerjavi z en funt za placebo skupino.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Kaj je zeleno kavni ekstrakt?

Kavna zrna so dejansko zelena semena znotraj svetlo rdeče jagode. Peko jih porjavi semen in ustvarja značilno aromo in okus kave ljubitelje hrepenijo. Ustvariti zeleno kavno Zrno ekstrakta v Postojna Slovenija, so zapustili semen nepraženi. Namesto tega oni namočeno in nato koncentrirana tvoriti ekstrakta.

Ko so pražena kava semen ali "fižol", povečanje njihove ravni antioksidantov, vendar eno naravne snovi, imenovane chlorogenic kislina zmanjšuje. Ta kemikalija je mislil, da blokira kopičenje maščob, povečanje telesne mase, zajeziti carb absorpcije in pomaga urejati raven sladkorja v krvi po obroku. Poleg tega zeleno kavo ekstrakt ne okus ali vonj, kot so kava, domnevne koristi za tiste, ki ne uživajo java.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Zeleno kavo ekstrakt deluje za hujšanje?

Iskreno, dokazov je precej pičle. En 2012 študija narejen velik pljusk, ko je ugotovila, da osebah, kdo porabljene 1.050 mg in 700 mg odmerki izgubil približno 16 kilogramov v šestih tednih v primerjavi s placebo skupino.

Vendar pa študija je bil kritikovao v Postojna Slovenija ker vpleteni majhno število predmetov – le 16- in ga je financirala proizvajalec ekstrakta zelenih kavnih zrn. Neodvisne analize treh randomiziranih kliničnih preskušanj, ki je vključevala skupno 142 udeleženci koneati to zeleno kavo ekstrakt učinkuje le zmerno v najboljšem, ter študije so bile slabo izvedene.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Podkupiti Zelena Kavni Ekstrakt V Postojna Slovenija Najcenejši Ceni

Je zeleno kavo ekstrakt varno?

Zame je milijon-dolar vprašanje ker tudi če nekaj "dela" za hujšanje, to ni vredno, če ustvarja drugih nezaželenih stranskih učinkov. V tem primeru je odgovor: odvisno.

Na žalost je ni še standardizacije, ko gre za dodatke. Z drugimi besedami, proizvajalci v Postojna Slovenija nimajo slediti posebne formule, tako eno zeleno kavo ekstrakt izdelka mogoče popolnoma drugače kot drugi, in eno blagovno znamko lahko vsebuje bistveno več kofeina kot steklenico poleg nje.

To me skrbi, ker koncentrirane doze kofeina lahko povzroči glavobol, GI razburjena, živčnost, nespečnost, anksioznost, zvonjenje v ušesih, in nepravilen srčni utrip, ali celo resnejše težave pri nekaterih ljudeh v Postojna Slovenija. Poleg tega uporabljajo temelji na kofein hujšanja dopolnila in nato ustavljanja je tudi povezana z odtegnitveni simptomi, vključno z glavobol, utrujenost, depresija, težave s koncentracijo, živčnost, napetost v mišicah in zardel obraz.

Končno, kofein, ki temelji dopolnila lahko reagirajo z drugimi dodatki. Na primer, eni z drugo stimulansov (kot guarane ali mate) lahko sprožijo sinergijski učinek, ki lahko poveča krvni tlak na nevarno raven. Visoko kofeina lahko sproži tudi izguba kalcija in magnezija. In tam je dolg seznam zdravil na recept v Postojna Slovenija, ki interakcijo s kofeinom, od drog diabetes in krvnega tlaka na zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje depresije.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Podkupiti Zelena Kavni Ekstrakt V Postojna Slovenija Najcenejši Ceni

Vi bi morala zeleno kavno Zrno ekstrakt?

Veliko zeleno kavno Zrno ekstrakt izdelki dokazano vsebujejo količine ekstrakta zelenih kavnih zrn, razlikujejo od kar je na etiketi. Če se odločite, da poskusite dodatek ekstrakta zelenih kavnih zrn v Postojna Slovenija, je dobra ideja, da raziskave različnih izdelkov. Govoriti zanesljivih virov, kot so ljudje v Postojna Slovenija vi znanje, ki so poskušali izdelke zeleno kavno Zrno ali vaše lokalne vitamin in dodatek shranjevanje zaposlenih. O tem pogovorite s strokovno zdravstveno varstvo tudi.

Upoštevajte, da dopolnila, ki se uporablja v široko priljubljena študija človekovih prvič omenjen v Postojna Slovenija, vsebovane 45.9 odstotek chlorogenic kislino. Vsaj 700mg dodatka ekstrakta zelenih kavnih zrn je bila sprejeta na dan. Tako je dobro izhodišče za iskanje izdelka, ki vsebuje vsaj 45.9 odstotek chlorogenic kislino in dnevni odmerek vsaj 700mg.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Kje kupiti zeleno kavno Zrno ekstrakta v Postojna Slovenija?

Veliko ljudi v Postojna Slovenija so bili poskuša ugotoviti, samo kje kupiti zeleno kavno Zrno citat, in razlog za to je, da se ne prodaja v trgovinah. Proizvajalec tega izdelka je odločila, da ostane pod njihovim nadzorom, tako da so svežina in kakovost sestavin so vedno prednost. Kupite zeleno kavno Zrno ekstrakt neposredno od proizvajalca, in ne samo to shranite vam denarja, ampak bodo prejeli denar nazaj garancije.

Za omejen čas, ob nakupu zelena kava fižol citat v Postojna Slovenija na uradni spletni strani, boste prejeli številne brezplačne bonuse, vključno z brezplačno članstvo v fitnes in hujšanje program in dveh ločenih e-knjige, ki bo pomagal, da dobite največ iz vaše dieting prizadevanja. Prejmete lahko tudi brezplačna steklenica z nakupi izberite.

Kliknite tukaj za nakup Svetol zelene kave v Postojna Slovenija

Podkupiti Zelena Kavni Ekstrakt V Postojna Slovenija Najcenejši Ceni


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post